Условия на Хотелски комплекс Корнер

Настаняване в Хотел Корнер

Гостите се настаняват след 14:00 часа. Освобождаването на стаите се извършва до 12:00 часа.

Промяна на резервацията
Ако желаете да промените някои от детайлите на Вашата резервация след като сте получили вече потвърждение, ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем.

Анулиране на резервация, се приема до 48 часа /2 дни/ преди деня на пристигане.

Ако спазите тези срокове не се начисляват неустойки за анулиране на резервацията. В случай на анулации извън посочените срокове или в случай на неявяване се начислява неустойка от 1 нощувка, която сте длъжни да заплатите по сметката на хотела.

Депозит

Депозит се изисква като потвърждение за Вашата резервация и е гаранция за престоя Ви!

Резервацията се счита за гарантирана, когато бъде преведен депозит в размер на 30% от общата сума, чрез един от начините за плащане (виж по-долу). Депозитът следва да бъде платен до 3 дни след датата на резервацията. Ако депозитът не е изпратен в този период от време, то резервацията се счита за непотвърдена (освен в случаите, когато не е уговорено друго).

Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация, e платима в деня на настаняване!

Ако отмените Вашата резервация, то депозитът не се връща!

При напускане по-рано от направената резервация предплатената сума не се връща!

Важно:

За вещи, оставени на съхранение за период до 30 дни, се заплаща цена - 1.00 лв/ден (без ДДС). Управата на Хотел "Корнер" не носи отговорност за забравени или непотърсени вещи за повече от 30 дни!

Начини на плащане и отстъпки

Плащането може да бъде извършено по следните начини, след като са уточнени датите, брой нощувки и крайната цена със служител на Хотел Корнер!

  • Онлайн, с дебитна карта - през ePay (необходима е регистрация в системата)
  • В брой - на касите на EasyPay
  • В брой - с пощенски запис
  • По банков път
  • С наложен платеж

ВАЖНО - След извършване на плащане, моля изпратете писмо на info@corner-hotel.com с информация за - Име/Дата на пристигане/Брой нощувки/Крайна сума!

Плащане, през ePay:

За да направите онлайн плащане с вашата дебитна или кредитна карта трябва да сте регистриран потребител в системата за електронни разплащания ePay. Можете да направите регистрация и да получите повече информация на адрес www.epay.bg

След като се регистрирате в ePay ще получите КИН (Клиентски Идентификационен Номер), който трябва да въведете в онлайн формата, за да извършите плащането.

Плащане, чрез EasyPay

За да платите в EasyPay не се изисква предварителна регистрация. Изберете удобен за вас офис от над 1500 в цялата страна и да извършите плащането. Трябва да поясните вашето име, брой нощувки в Хотел Корнер и началната дата на служителя в EasyPay. След всяко плащане или паричен превод клиентът в Изипей получава разписка, която пази като документ. За по-голяма сигурност - сканирайте или снимайте документа и ни го изпратете на info@corner-hotel.com!

ОФИСИ В СТРАНАТА намерете тук >>>Търсете знака на Easypay!

Плащане с пощенски запис:

Получател:
Диди-Лин ООД
гр. Стамболийски, обл. Пловдив
ул. Найден Геров 48А

ЕИК: 204184820

Плащане по банков път:

Банкова сметка:

IBAN: BG55 IABG 7096 1001 7501 01
BIC: IABGBGSF
INTERNATIONAL ACCET BANK
Диди-Лин ООД


Ограничена отговорност

Информацията на този сайт е публикувана вярно и се обновява редовно, но въпреки това - Хотелиерът не гарантира пълнотата и акуратността й. Хотелиерът не поема никаква отговорност към Потребителя или към трети страни за каквито и да било грешки или липси на този сайт. Хотелиерът може да променя, обновява или изтрива всяка информация без предварително предупреждение. Хотелиерът не гарантира, ако работата на www.corner-hotel.com бъде прекъсвана, има грешки или ако някаква информация или материали достъпни от този сайт имат вируси или други вредни компоненти.

Хотелиерът си запазва правото да променя правилата, условията и забележките, при които функционира този сайт, както и цените!

За да бъдете напълно сигурни - позвънете на посочените за резервация телефони и се осведомете за свободни места, актуални цени и други интересуващи ви подробности!