Дългосрочно и ниско-бюджетно настаняване

Дългосрочно и ниско-бюджетно настаняване

Предлагаме възможността за ниско-бюджетно настаняване - дългосрочни пакети за нощувки на преференциални цени (от 10,00 лв./легло - летен период). От това предложение могат да се възползват както групи, така и самостоятелни лица.

Ако сте предвидили вече някакъв бюджет, наясно сте с брой хора, а и периода, за който желаете да наемете помещения - позвънете на 0899 84 66 15 и ние ще ви предложим конкретна оферта!

 

Цена нискобюджетно настаняване - по договаряне

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).

Цените при дългосрочни пакети за настаняване се определят след запитване!

Приемаме плащания:

  • В брой
  • По сметка

IBAN: BG59IABG70961000638700
INTERNATIONAL ACCET BANK
CODE: IABGBGSF

 

Намираме се на изключително тихо спокойно и привлекателно място. Разположението е удобно, защото се намираме само на 9 км от магистрала Тракия, на 18 км от Пловдив, на почти толкова е и Пазарджик, още по-близо са селищата Кричим, Цалапица, Йоаким Груево, Ново село, Перущица .... На удобно разстояние се намират язовирите Въча, Цанков камък, Батак, Пясъчник, удачно за хора, на които риболова е страст!
Ако се нуждаете от дългосрочно настаняване, но имате определен бюджет, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се опитаме да Ви предложим настаняване, което отговаря на Вашите нужди и възможности.