Тризвезден семеен хотел Корнер

Хотелски комплекс Корнер в гр. Стамболийски е семеен хотел с 3 звезди, с уютна обстановка и специално отношение към гостите!

Прочетете още
Тризвезден семеен хотел Корнер

Хотелът е особено подходящ за бизнес-срещи и пътувания, семинари, провеждане на ТИМ билдинги, фирмени и семейни тържества, празнуване на национални празници.

Прочетете още
Лятна градина в хотелски комплекс Корнер

Градината е с буйната си растителност и редки декоративни видове. Излъчва невероятно спокойствие и свежест, което я прави изключително привлекателна.

Прочетете още

Хотел Корнер - семеен хотел и къща за гости за настаняване в Стамболийски

Хотелски комплекс КОРНЕР е тризвезден семеен хотел с прекрасна лтна градина. Намира се в гр. Стамболийски - само на 18 км от областен център Пловдив (за ориентир - посока Пазарджик, Пещера, Кричим). Хотел КОРНЕР е дискретно разположен комплекс, впечатляващ с много стил и вкус, отличаващ се с уютната си обстановка и с подчертано добронамерено отношение към своите гости.

Хотелът е особено подходящ за бизнес-срещи и пътувания, семинари, провеждане на ТИМ билдинги, фирмени и семейни тържества, предпочитано място за срещи, отдих и престой.

Заради бързия си достъп от/до магистрала Тракия, хотел Корнер е предпочитана междинна дестинация.

Хотелски комплекс КОРНЕР е една идея от Европейската архитектура и дизайн, съчетани с Балкански стил и вкус -
ИСТИНСКИ ШЕДЬОВЪР - СБЪДНАТА МЕЧТА! Посетете ни и ще се уверите!

Очаквайте нашите ГОРЕЩИ ОФЕРТИ!

Хотел

Хотел

Хотел КОРНЕР е тризвезден семеен хотел, дискретно разположен, впечатляващ с много стил и вкус, отличаващ се с уютната си обстановка и подчертано внимание към своите гости. Хотел Корнер в Стамболийски е подреден, ...

Прочетете още

Градина

Градина

Лятната градина в хотелския комплекс е 100 места и е отворена от м. Май до Декември. Обикновено се ползва и през останалите месеци през годината, ако времето позволява. С буйната си растителност и редки декоративни ...

Прочетете още

Развлечения

Развлечения

Комплекс Корнер може да организира за своите гости различни видове забавления, включително риболовни излети и екстремно колоездене. Любителите на риболова могат да осъществят целодневни риболовни излети до ...

Прочетете още

Полезно

Полезно

Тук ще намерите полезна информация за Стамболийски и околностите. Ще ви ориентираме какви забележителности можете да разгледате, какви мероприятия можете да посетите, публикуваме подробна информация за цялата ...

Прочетете още

Хотелски комплекс Корнер - хотелска част и градина

Хотел Корнер предлага уютна обстановка и подчертано внимание към своите гости. Предлаганите нощувки са с единично, двойно и тройно настаняване. Комплексът разполага и с къща за гости, изключително подходяща за дългосрочно ниско-бюджетно настаняване, предимно на работещи в или около гр. Стамболийски. От това предложение за настаняване могат да се възползват както групи, така и самостоятелни лица.

Хотел Корнер е подреден, чист и спретнат. Всички стаи са климатизирани с централно парно, както и с локални климатични системи. Гостите на хотел Корнер могат да ползват услугите румсървиз, напитки от мини-бара във всяка стая, както и да ползват безплатно - паркинг с видеонаблюдение, безжичен интернет, цифрова TV, вътрешен телефон. Можете да се възползвате от сейф, услуги като изпиране и гладене на дрехи, както и да си поръчате организиране на групови и индивидуални излети с опознавателен характер до географски, исторически културни и др. забележителности в района, а те не са никак малко. Има възможност за резервация на автомобили под наем.

Хотелски комплекс Корнер разполага с прекрасни условия за провеждане на сватбени тържества, абитуриентски балове и други подобни организирани мероприятия, включително при фирмени обучения и семинари.

Заповядайте! При нас ще намерите така необходимия баланс и ще съчетаете бизнес делата си и спокойствието на малкия град.